Home

Diode laser ontharing

Diode laser ontharing

Geniet Permanent van Een Gladde Huid

Als je op zoek bent naar een permanente oplossing voor ongewenste lichaamshaar, dan is Diode laser ontharing de beste methode. Met deze unieke methode kun je jouw haar definitief verwijderen en genieten van een gladde, zachte huid. Hier hebben we alles voor je op een rij gezet wat er over te weten is.

Wat is Diode laser ontharing

Deze ontharingsmethode is een relatief nieuwe behandeling voor permanente haarvermindering. Het gebruikt een warmte-gevoelige diode laser om de haarzakjes te verwarmen en de haargroei te stoppen.
Voordelen van diode laser ontharing. Het belangrijkste voordeel van deze methode is dat het een permanente oplossing biedt voor ongewenste lichaamshaar. Bovendien is deze behandeling een veiligere optie in vergelijking met andere methoden zoals harsen, waarbij je te maken hebt met mechanische irritatie van de huid en het risico op infecties.

ZONES:
Deze behandelmethode is effectief bij het behandelen van alle soorten haar, waaronder de meest lastige zones zoals benen, billen, oksels en borsthaar.

NAZORG:
Na deze behandeling moet je je huid volledig beschermen tegen zonlicht. Als je buiten bent, gebruik dan een verzorgende crème met SPF 30 en draag lange mouwen en een hoed om je huid te beschermen. Na elke behandeling is het belangrijk om de huid die je behandeld hebt te hydrateren.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING NIET GESCHIKT?
Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met een donkere huidskleur. Ook is het niet aan te raden voor mensen met lichtgevoelige ogen, zoals mensen die lijden aan fotofobie.

× Kan ik je helpen?