Home

hydrafacial

Hydrafacial

hydrafacial behandeling

Hydrafacial

Ontdek de transformerende voordelen van hydrafacial behandelingen

Deze behandeling is een revolutionaire manier om uw huid te verjongen en opnieuw jonger te laten aanvoelen. Het hydrafacial-systeem is een innovatieve combinatie van hydraulische, mechanische en chemische exfoliaties die je huid helpen er jonger en gezonder uit te zien.

De behandeling verwijdert dode huidcellen, vermindert fijne lijntjes en rimpels en het maakt uw teint algeheel helderder. Het helpt ook bij het verbeteren van de textuur van de huid, het verminderen van grove poriën en het verlichten van hyperpigmentatie.

Naast de bovengenoemde voordelen, helpt de deze behandeling ook bij het bestrijden van acne en andere huidproblemen. Het biedt ook de mogelijkheid om werkzame ingrediënten zoals vitamine C, ferulazuur en hyaluronzuur te infuseren in de huid voor extra voordelen.
De hydrafacial-behandeling is zowel geschikt voor mannen als vrouwen en kan worden aangepast aan elke huidtype, waardoor het een veilige optie is.

DE HYDRAFACIAL BEHANDELING IS ZEER EFFECTIEF VOOR:
– Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
– Het verbeteren van de textuur
– Vette of gecombineerde huid
– Acné
– Hyperpigmentatie
– Grove poriën.
– Hydrateren en volume toevoegen van lippen
– Teintverheldering.

NAZORG:
Na uw hydrafacial-behandeling is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u een goede huidverzorgingsroutine volgt. Er is geen hersteltijd nodig, maar het is belangrijk om te vermijden dat uw huid wordt blootgesteld aan hitte, kou en zonlicht voor een dag na de behandeling.
Om het maximale voordeel uit hydrafacial behandelingen te halen, raden we aan om deze regelmatig te laten uitvoeren. Als je huid verandert, kun je met een professioneel overleggen wat voor jou het beste is.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING NIET GESCHIKT?
Hydrafacial behandelingen zijn niet geschikt voor mensen met actieve cystische acne, allergieën of intoleranties voor bepaalde ingrediënten. Als je twijfelt over wat voor jou de beste optie is, raadpleeg dan een arts of ons voor meer informatie.

hydrafacial behandeling

 

× Kan ik je helpen?