Home

radiofrequentie huidverjonging

Radiofrequentie Huidverstrakking

RADIOFREQUENTIE HUIDVERSTRAKKING | HUIDVERJONGING

Met onze gezichtsbehandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van radiofrequentie voor huidverjonging. De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk proces maar ook door bijvoorbeeld uw eigen levensstijl of zonlicht. In de loop van de jaren verliezen we steeds een beetje van ons natuurlijke collageen. Vanaf onze 25ste levensjaar maakt onze huid geleidelijk minder collageen aan, wat het begin van rimpels en een verslapte huid tot gevolg heeft. Bij een jonge huid worden cellen die elastine en collageen aanmaken om de 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt vindt dit slechts om iedere 40-45 dagen plaats.

Collageen en elastine zorgen ervoor dat de huid stevig en veerkrachtig is. Met onze gezichtsbehandeling waarbij gebruikt wordt gemaakt van radiofrequentie voor huidverjonging kan dit proces worden tegen gegaan door middel van pulsen die de huid binnendringen.

Deze pulsen die niet met het blote oog te zien zijn dringen in de huid met een intensieve verwarming door deze temperatuurstijging die in het huidweefsel optreedt wat de huid doet samentrekken, door deze samentrekking worden cellen die collageen aanmaken geactiveerd het effect hiervan is een verstrakking van de huid. Vanaf de eerste behandeling is er al een huidverbetering zichtbaar.

Radiofrequentie-behandelingen zijn zeer veilig, klinisch getest en hebben bewezen de huid te verstrakken.
Tijdens de behandeling plaats de behandelaar ultrasone gel op uw schone huid waardoor het kopje die tijdens de behandeling met een roterende bewegingen makkelijker over uw huid glijdt.

Tijdens de behandeling kunt u warmte voelen en lichte prikkels na de behandeling kan uw huid een klein beetje rood zijn en warm aanvoelen. Wij adviseren een kuur van meerdere behandelingen voor het gewenste resultaat.

De behandeling is zeer effectief bij:
– Verbeteren van de elasticiteit
– Vermindert rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond
– Verstrakt en verstevigt de huid, mooiere contouren
– Verbetert de kleur van de huid
– Verkleint de poriën

Geschikte zones:
Alle zones in het gezicht
Kin
Kaaklijn
Hals

Niet geschikt bij:
– eczeem
– verwondingen
– zwangere vrouwen
– chemotherapie

× Kan ik je helpen?