Home

Bodyshaper

Bodyshaper

bodyshaper behandeling almere nijmegen

Bodyshaper

Dag sportschool Hallo bodyshaper!
Een behandeling met de bodyshaper zorgt ervoor dat elke spiervezel in je lichaam dikker en steviger wordt. In een behandeling van 30 minuten per zone worden de spieren gestimuleerd en trekt de spier 30.000 keer samen met hoge intensiteit wat resulteert in een sterker, gespierder en strakker lichaam dit kan niet worden bereikt met normale spieroefeningen.

Tijdens een work-out zoals bijvoorbeeld squats spannen je spieren steeds samen datzelfde gebeurd tijdens een behandeling met de bodyshaper alleen hoef jij daar niks voor te doen! Tijdens de behandeling neem je plaats op onze behandelstoel en plaats de behandelaar een band met 1 of 2 hulpstukken op jouw geboekte zone bijvoorbeeld de buik, de billen, armen of een andere zone. Het apparaat geeft elektromagnetische energie met hoge intensiteit onder je huid af waardoor je spieren snel samen spannen net zoals in een workout.

Tijdens de behandeling worden je spieren hard aan het werk gezet het kan zijn dat je na de behandeling een beetje spierpijn kan voelen. Alleen is de spierpijn niet zo heftig als na een workout dit komt omdat de spiercontracties afwisselen waardoor melkzuur uit het spierweefsel kan wegtrekken.

De effectiviteit van bodyshaper is wetenschappelijk bewezen!

ZONES DIE GEBOEKT KUNNEN WORDEN:
– Buik
– Billen
– Benen
– Armen
– Kuiten

NAZORG:
De behandeling duurt 30 minuten per zone en er is geen hersteltijd na de behandeling kunt u weer alles doen wat u wilt.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING NIET GESCHIKT?
– Indien u zwanger bent
– Chemotherapie ondergaat
– Als u een bindweefsel of spieraandoening heeft.  

× Kan ik je helpen?