Home

Breastlift

Breast lift

breast lift almere

Breastlift

Deze geweldige nieuwe breastlift techniek is een non-chirurgische borstvergroting wat geschikt is om je borsten hun volume en vorm weer terug te geven bijvoorbeeld na een zwangerschap, borstvoeding, afvallen, ouderdom of als je gewoon vollere of gelifte borsten wilt hebben.

De borsten worden niet alleen groter terwijl ze onder vacuüm worden gezet, het borst vacuüm systeem zorgt er ook voor dat de vetcellen zich gaan uitbreiden waardoor de borsten daadwerkelijk groter worden. Ook zullen de borstspieren worden samengetrokken door de intense zuigkracht van het apparaat.

Uiteindelijk resulteert dit in mooie, volle en stevige borsten. De behandeling doet geen pijn het kan wel zo zijn dat de borsten een klein beetje rood en gevoelig zijn 2 dagen na de behandeling. Door de behandeling vaker te herhalen kunt u tot 2 cupmaten grotere borsten krijgen en te liften of u kunt ervoor kiezen om met onze behandeling alleen de borsten te liften.

De behandeling is te boeken per 30 minuten of per 60 minuten. Voor een mooie resultaat adviseren wij meerdere behandelingen in sessies van 60 minuten. Wanneer het gewenste resultaat is behaald na een aantal behandelingen kan je de behandeling 1x in de 4/5 maanden boeken om het resultaat bij te houden. De behandeling heeft geen specifieke nazorg

VOOR WIE IS DE BEHANDELING NIET GESCHIKT?

Wij adviseren om voor de behandeling eerst de huisarts raad te plegen indien er sprake is van: zwangerschap, spataders, hart- en nieraandoeningen, overgewicht, chemotherapie, bloedverdunners of diabetes.

× Kan ik je helpen?