Home

Gezichtsreiniging

Gezichtsreiniging

Kliniek derma beauty almere nijmegen

Gezichtsreiniging

Een mooie huid begint altijd met een goede gezichtsreiniging. Als er één stap is in huidverzorging die je niet mag overslaan, dan is het wel tweemaal daags het gelaat reinigen.
Verstopte poriën, puistjes of andere huidoneffenheden zorgen ervoor dat de huid er dof of ongezond uitziet.

Voor deze huid problemen kunnen wij bijvoorbeeld een diepte reiniging toepassen. Tijdens zo’n behandeling worden alle onzuiverheden verwijderd.

Na oppervlakte- of dieptereiniging is je huid goed toegankelijk voor serums en crèmes, die echt wat voor je huid kunnen betekenen. Het heeft weinig zin om te smeren met crèmes als je huid niet goed schoon is en de hoornlaag verdikt is. Je huid zal minimaal profiteren van de werkzame stoffen in de producten. Het vuil, de make-up, de huidverzorgingsproducten en de opgehoopte dode huidcellen waar de verdikte hoornlaag uit bestaat, kunnen bovendien voor irritaties en puistjes zorgen.

Tijdens de behandeling beginnen we met het reinigingen van je huid hierbij wordt bijvoorbeeld je make-up, vuil en/of dode huidcellen van je gezicht verwijderd met de geschikte producten.

Nadat je huid goed schoon is wordt je huid aandachtig bekeken nadat er een goed beeld is ontstaan van uw huid worden alle onzuiverheden verwijderd op een hygischiene en juiste manier hierdoor worden de ontstekingen sneller opgelost en ontstaan er geen littekens.

× Kan ik je helpen?