Home

Hammam Almere

Hammam Almere

Geniet van een heerlijke en ontspannen hammam arrangement bij Kliniek Derma Beauty Almere

In landen als Marokko en Turkije is scrubben van de huid een wekelijks terugkerend ritueel. Hammam Almere zet deze prachtige cultuur voort. Door het goed warm maken van de huid weken de dode huidcellen los en kan men deze met een schubhandschoen makkelijk verwijderen. In Marokko gebruikt men savon beldi om de huid stroef te maken en eventueel body crèmes en oliën te verwijderen. Het stroef maken van de huid zorgt ervoor dat de schubhandschoen grip krijgt en de huidcellen makkelijk te verwijderen zijn. Het verwijderen van de dode huidcellen zorgt ervoor dat de huid minder droog aanvoelt en pakkingen, crèmes en oliën goed opgenomen kunnen worden. Ook de doorbloeding van de huid komt goed op gang en dat is na het scrubben ook goed zichtbaar.

De shampoo waar het haar mee gewassen wordt komt ook uit Marokko en is ook op basis van kruiden zoals de Nigela Sativa. Dit kruid vermindert haaruitval.

De Ghassoul die gebruikt wordt is lava-aarde uit Marokko. Deze bevat veel waardevolle mineralen en sporenelementen. Ghassoul is desinfecterend, reinigt de huid en is huidverstevigend en huidverjongend.
De Ghassoul wordt na het scrubben aangebracht in de hammam en na 10 minuten kan deze afgespoeld worden onder de douche.

Heeft u een afspraak staan of bent u van plan te scrubben, smeer van tevoren de huid dan niet in met crème of bodylotion en gebruik ook geen douchegel of olie.
Harsen kunt u het beste pas 24 uur na het scrubben doen. Tijdens het scrubben komen ingegroeide haartjes naar boven, die daarna beter te harsen zijn.

 

Ook wordt aangeraden minstens tot 24 uur na de behandeling te wachten met zonnebaden. Zo heeft uw huid voldoende tijd om tot rust te komen en krijg u het beste resultaat van zowel het scrubben als het zonnen.
Heeft u last van een droge, schrale en/of vale huid, of heeft u het gevoel dat uw lichaam niets meer opneemt van oliën of lotions, dan is een scrub-behandeling bij Kliniek Derma Beauty zeker het overwegen waard.

  •  
× Kan ik je helpen?