Home

Hipdip

Hipdip

Hipdip

Heb jij deuken in je heupen waar je niet vanaf komt? Of wil jij meer een zandloper figuur creëren? Dan is onze hipdip behandeling de geschikte behandeling voor jou. Net zoals de brazilian butt lift behandeling wordt dit ook gedaan door middel van vacuüm therapie.

Wil jij ervoor zorgen om je heupen zo lang mogelijk mooi te houden dan is het van belang om ze goed te behandelen dit kan je bijvoorbeeld te doen door een work out, onze Bodyshaper behandeling of door onze hipdip behandeling!
Door onze behandeling kan je je heupen op een natuurlijke manier vergroten, verstevigen en shapen!

Onze vacuüm behandeling zorgt ervoor dat de vetcellen naar de juiste plekken gaan, naast het verplaatsen van de vet vult het ook de deuken in je heupen op. De behabdeling bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en vermindert cellulite. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je heupen op een mooie, natuurlijke en betaalbaar manier.
De behandeling doet geen pijn wel kun je 2 tot 3 dagen last hebben van een paar rode/blauwe plekjes.

De behandeling is te boeken per 30 minuten of per 60 minuten. Voor een mooie resultaat adviseren wij meerdere behandelingen in sessies van 60 minuten wanneer het gewenste resultaat is behaald na een aantal behandelingen kan je de behandeling 1x in de 4/5 maanden boeken om het resultaat bij te houden.

De behandeling heeft geen specifieke nazorg en is geschikt voor iedereen

× Kan ik je helpen?