Home

Lafemme Wellness

LA FEMME WELLNESS SPA & WELLNESS IN ALMERE

Lafemme Wellness

Welkom bij La Femme Wellness in Almere

La Femme Wellness heeft inmiddels plaatsgemaakt voor Kliniek Derma Beauty.

Geniet van de Finse sauna en jacuzzi op uw eigen tempo, of huur de Marokkaanse hammam erbij voor een extra heerlijke ervaring. De basisbehandeling bestaat uit het scrubben van het lichaam met een speciale washand van ruwe zijde, die ‘kese’ heet. Hiermee worden de dode huidcellen verwijderd. Daarna wordt de klant ingezeept met olijfolie zeep door middel van een zeepzak en volgt een zeepmassage. Gedurende dit proces wordt de klant ook afgespoeld met warm water. De basisbehandeling kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een extra massage en/of kleipakking voor het lichaam. Het is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel voor lichaam en geest.

Er is ook de mogelijkheid om behandelingen te reserveren, zoals vetverbranding, fillers of non-invasieve Brazilian Buttlift om uzelf op te knappen. Een kliniekmedewerker zal de beste behandeling uitkiezen op basis van uw persoonlijke behoeften. Dit boekt u gemakkelijk via deze website.

Tevens bieden wij in Almere onze unieke Magnesium Jacuzzi:

Magnesium staat wereldwijd bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. Het bevordert de slaap, vermindert stress en kan helpen bij migraine. Ook heeft het een positief effect op onze spieren en kan het bepaalde huidproblemen veel goeds doen. Magnesium speelt een belangrijke rol bij veel processen in ons lichaam. Het veelzijdige mineraal is belangrijk voor spierherstel, botopbouw en een correcte werking van ons zenuwstelstel.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen. Laat je verrassen door de luxe sfeer!

Of geef deze ervaring cadeau aan iemand die echt toe is aan wat tijd voor zichzelf!

Wij hopen je hier binnenkort te verwelkomen.

× Kan ik je helpen?