Huisregels Kliniek Derma Beauty

Hygiëne en veiligheid zijn in de wellness van groot belang. Zo houden wij het niet alleen voor u comfortabel maar ook voor de andere gasten. Wij hechten dan ook grote waarde aan het naleven van onze huisregels.

Reserveringsregeling:
Een afspraak inplannen is alleen mogelijk na het maken van een afspraak/reservering en aanbetaling.
Reserveren kan alleen via de whatsapp knop rechtsonder of via het afspraak formulier. Let op dat een reservering pas definitief is na bevestiging.

Annulering van een reservering is kosteloos indien deze plaatsvind via Whatsapp minimaal 72 uur van tevoren.  Bij het niet of niet tijdig afzeggen van uw afspraak wordt uw aanbetaling niet terugbetaald. Nieuwe afspraak maken bij het niet of niet tijdig afzeggen betekent automatisch ook een nieuwe aanbetaling doen. Indien u te laat binnen komt gaat dit van uw boekingstijd af.

Hammam gebruik
De hammam arrangementen 2 t/m 3 zijn alleen toegankelijk voor vrouwen wij behandelen geen mannen. Wilt u samen met uw partner komen dan kunt u arrangement 1 boeken waarbij u uzelf en uw partner kunt scrubben. De vrije privé Spa arrangementen kunnen wel geboekt door mannen.
Tijdens een hammam behandeling, is in de sauna’s en jacuzzi badkleding verplicht. In de sauna kan een handdoek/hammamdoek omgeslagen worden. Het dragen van slippers is in onze ruimte eveneens verplicht. Uiteraard kunt u slippers of een handdoek zelf van huis meenemen of bij ons huren. Fysiek (seksueel) contact is niet toegestaan.

Tijdens uw bezoek kunt u uw persoonlijke bezittingen bewaren in een hiervoor bestemde ruimte. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing of diefstal van eigendommen en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade aan goederen of personen.

Bij een los gebruik van sauna’s, hammam en jacuzzi is geen scrub-handschoen inbegrepen. Deze dient u zelf mee te nemen of zijn te koop bij Kliniek Derma Beauty. Scrubben is alleen toegestaan in de hammam ruimte.

Eten en drinken is niet toegestaan om mee te nemen. In de lounge ruimte kunnen de hapjes die u heeft geboekt tijdens uw arrangement worden gegeten. In de hammam en/of sauna ruimtes en in de jacuzzi mag niets gedronken/gegeten worden.

In de lounge ruimte is een badjas verplicht. Het betreden van deze ruimte met natte badkleding kunnen wij niet toegestaan.

Voor het gebruik van onze faciliteiten wordt u verzocht eerst van onze heerlijke warme douche gebruik te maken. Binnen de sauna’s zult u transpireren waardoor de afvalstoffen uw lichaam verlaten. Ik vraag u dan ook om op een handdoek te zitten of liggen. Deze kunt u uiteraard zelf meebrengen of bij ons huren.

Wij vragen zwangere vrouwen om eerst toestemming te vragen aan hun verloskundige voor het gebruik van onze faciliteiten.

Wanneer u bij ons een behandeling ondergaat, verzoeken wij u dringend medische klachten, allergieën en overige bijzonderheden tijdig aan ons door te geven.

Kinderen onder de 12 jaar mogen de Hammam alleen bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Ouders zijn gedurende het bezoek aan de Hammam verantwoordelijk voor hun kinderen.

Indien op uw lichaam sprake is van een of meerdere open wonden wordt u verzocht de hammam te vermijden.

Oliën, henna en andere kleurstoffen voor het haar of lichaam zijn binnen de hammam niet toegestaan
Tanden poetsen en scheren is niet toegestaan.

Tijdens uw menstruatieperiode is het uit hygiënisch redenen niet gebruikelijk dat u een bezoek brengt aan de Hammam en/of privé Spa. Dit is niet toegestaan!

Het gebruik alcohol en van verdovende middelen als drugs en lachgas is niet toegestaan.  Ook is roken binnen onze faciliteiten strikt verboden. Bezoekers  die geen afspraak hebben gemaakt en /of waarvan wij van mening zijn dat zij zich niet houden aan ons huisregels kunnen wij de toegang weigeren . Het is niet toegestaan te roken. Ook kunnen wij geen huisdieren toestaan. 

Mocht blijken dat u verantwoordelijk bent voor vernieling of beschadiging van onze eigendommen dan stellen wij u financieel aansprakelijk .

U dient te allen tijde de aanwijzingen van ons personeel op te volgen.

× Kan ik je helpen?