Home

PlexR

PlexR

breast lift almere

PlexR

PlexR is de meest veilige ‘laser’ behandeling die er is. Plexr verhit de huid waardoor deze samentrekt en wordt aangezet tot celvernieuwing en collageenaanmaak. Naast het liften ontstaat er ook huidverbetering.

De PlexR behandeling werkt alleen in de oppervlakkige huid waardoor er geen littekenvorming of pigmentatie kan ontstaan wat wel kan ontstaan bij andere lasers die in de diepere huidlagen werken.

Voordelen van een PlexR behandeling ten opzichte van een operatie is dat je geen littekenvorming krijgt en geen hechtingen. Bij een Plexr behandeling wordt de huid verstevigd, terwijl bij een operatieve behandeling de huid juist dunner wordt.

Bijwerkingen en hersteltijd:
1-3 dagen: Zwellingen en een rode huid
1-7 dagen: Korsten
2-4 weken: Rode huid

De eerste week na uw behandeling heeft u last van korstjes en is het zichtbaar dat u een behandeling heeft gehad, nadat de korstjes zijn afgevallen heeft u vaak nog enige weken last van roodheid, deze roodheid mag gecamoufleerd worden. Kijkt u ook vooral uit met de zon de eerste weken na een Plexr behandeling.

Na de behandeling:
De eerste week na de behandeling adviseren wij u om volledig uit de zon blijven. Daarna het gebied goed beschermen met zonnefactor en direct zonlicht vermijden voor minimaal 6 weken. De eerste 48 uur het behandelde gebied niet nat maken. Vermijd direct contact met het behandelde gebied, niet aan de korstjes peuteren en geen make-up op het behandelde gebied aanbrengen totdat de korstjes eraf gevallen zijn.

Hoelang blijft het resultaat:
In sommige gevallen is een tweede behandeling met Plexr nodig. Het resultaat is permanent, totdat er door normale veroudering weer huidslapte optreedt.

(foto boven: linkerkant behandeld met als resultaat dat de lijnen sterk zijn verminderd gelijk na de behandeling. Rechterkant nog niet behandeld)

 

 

× Kan ik je helpen?