Home

Reviews

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE REVIEWS!

Wij zijn zo trots op de reviews die wij ontvangen van onze klanten. Iedereen bedankt daarvoor!
En natuurlijk staan wij 7 dagen per week voor u klaar na het maken van een afspraak!

Wat vinden onze bezoekers van onze behandelingen en onze Spa & Wellness faciliteiten.

Hoi! Wil je bedanken voor de behandelingen. Zoals je ziet begint min kaaklin zichtbaar te worden en de onderkin is bijna weg. En dat in twee behandelingen, ben er echt blij mee. Nog ff afmaken tot er helemaal geen onderkin meer is. Echt super!

Hoi Sabrine, allereerst wil ik je zeggen dat het super was om jou te leren kennen. Je bent een heel mooi mens, van binnen en van buiten.
Ben heel erg blij met het resultaat...

Hey sorry had nog even niets laten horen i.v.m. drukte. Wilde je graag nog bedanken voor de behandelingen en met name voor de service. Ben heel tevreden over alles! Vraag ik me direct ook af wanneer je weer plek zou hebben...

Ik ben ongeveer een maandje geleden bij jou geweest voor een bbl behandeling en ook mijn lippen gedaan met 0.3 ml waar ik erg tevreden over ben.

Lieve schat, ik weet niet waar ik moet beginnen, heel erg bedankt voor je goede zorgen. Je bent een vrouw met een gouden hart. Gister toen ik wegging, ging ik al sws weg met een tevreden gevoel! 8 cm kwijt geraakt bij mijn buik en lovehandles, zonder workout te doen!!
Vanmorgen toen ik wakker werd dacht ik "ik zal wel hebben gedroomd". Maar ik ging nameten en nog steeds dezelfde centimeters! Ik kan niet wachten op mijn volgende behandeling bij je. Oh ja ik paste idd een spijkerbroek die echt niet meer na mijn zwangerschappen dicht kon!

Hoi lieve dame, wilde je nog een bericht sturen maar nu pas aan toegekomen.
Afgelopen maandag ben ik door je geholpen in je kliniek en ben tevreden over het resultaat tot nu toe en zeker min complimenten. Tot snel weer!

Heey hallo,
lk ben net thuis aangekomen en hier thuis valt het al op.
Ben echt tevreden! Ik kijk uit naar de volgende behandelingen.
Liefs

Ik ben vandaag voor de 2de keer geweest voor een Skinbooster en dermapen en ten eerste wilde ik zeggen: hoe je word ontvangen en het warme gevoel wat je hebt is echt goed en meestal als ik geprikt wordt in mijn gezicht hou ik er blauwe plekken van over.. maar bij jou totaal niet: zeer professioneel! ben zo tevreden over de behandelingen... eerste keer dacht ik zo goedkoop zal vast niet goed uitpakken.. maar moet zeggen mijn vriendinnen en ik zijn echt tevreden.. Dit zeg ik echt niet om je een goed review te geven maar echt omdat ik het meen en het de waarheid is. Ik heb gelijk weer ingepland over 2 weken voor de 3de Skinbooster om het beste resultaat te krijgen en ik kijk uit naar de volgend afspraak!

Hi salaam aleikoum! Ik wilde nog even een review achterlaten. Ben z00o tevreden over de vetreductie benen en buik!! Merk echt verschil vooral bi de benen. En je bent Allahouma bareek zo lief en klantvriendelijk. Ik kom na de zomer zeker in shaa Allah weer bij je terug. En ik heb je al aangeraden bij vriendinnen en familie!

Heel erg bedankt voor vandaag. Mijn onderkin is bijna weg, ben echt happy hahahah & je bent super leuk!

× Kan ik je helpen?