Home

Skinboosters

Skinboosters

Skinboosters

Wil jij je huid een diepe hydratatieboost geven of van je droge en/of doffe huid afkomen? Dan is de skinbooster een perfecte behandeling voor je. Onze skinboosters zorgen voor een zichtbare huidverbetering waarbij de huid een gezonde, frisse uitstraling krijgt en een mooie glow. Het biedt een mooi resultaat wanneer het gaat om hydratatie en huidverjonging.

Een Skinbooster is gemaakt om de huid weer een oppepper te geven. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid collageen, elastine en hyaluronzuur af waardoor de huid zijn volume verliest, verslapt en droger wordt waardoor er sneller fijne lijntjes ontstaan. Door onze skinboosters worden deze problemen voor u opgelost. De skinbooster wordt geinjecteerd op verschillende zones in uw huid of in uw lippen tegen lijntjes en droge lippen. Afhankelijk van uw huidconditie kiezen wij de geschikte skinbooster voor u uit. De skinbooster behandeling is te combineren met onze andere gezichtsbehandelingen. Voor een optimale resultaat adviseren wij ongeveer 3 behandelingen met een interval van 2/3 weken. Wij raden u aan wanneer u klaar bent met uw behandelingen om 1x in de 6 maanden terug te komen om het resultaat te behouden.

NAZORG
– Gebruik de eerste 24u na de behandeling geen make-up.
– Vermijd de zon tot 4 weken na je behandeling en bescherm de huid met een factor 50 in de zomer en in de wintertijd met een factor 30 om uw huid te beschermen tegen UV-stralingen.
– Vermijd zonnebank tot 7 dagen na je behandeling
– Vermijd heet douchen, sauna’s, zwembaden en sporten de eerste 48u na uw behandeling.
– Raak uw huid alleen aan met schone handen en krab er niet aan.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING NIET GESCHIKT?
De behandeling is voor iedereen geschikt 

microneedling dermapen almere

× Kan ik je helpen?