Home

Tanden bleken

Tanden bleken

Tanden bleken

Geef je glimlach het resultaat deze verdient met professioneel tanden bleken!

Tanden bleken is een effectieve manier om een stralende, witte glimlach te creëren. Deze professionele tandenbleekmethode is een  betrouwbare behandeling.

Tandenbleken is een uitstekende optie voor mensen die hun tanden bleker willen maken zonder gebruik te maken van kostbare en tijdrovende behandelingen bij de tandarts. Met professioneel tandenbleken, wordt er een speciaal bleekmiddel aangebracht dat alleen door gekwalificeerde professionals mag worden gebruikt. Bovendien, kan deze behandeling worden uitgevoerd in korte tijd frame – meestal binnen 15-30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar! Voor een beter effect kan een langere sessie worden aanbevolen.

Professioneel tandenbleken biedt eindeloze voordelen voor diegenen die:
– Een stralende, gezonde glimlach willen creëren
– Geld en tijd willen besparen
– Veilige resultaten wensen

Geef jouw glimlach het resultaat dat hij verdient met professioneel tanden bleken.

NAZORG
De eerste drie uur na je behandeling zijn het belangrijkste. Hierdoor kan de kleur zo lange mogelijk worden geconserveerd. Na je tandenbleeksessie, is het aanbevolen om niet te eten en drinken. Alleen water wordt toegestaan.
De eerste 24 uur na een tandenbleeksessie is het belangrijk om producten met veel kleurstoffen te vermijden. Vermijd ook het gebruik van tabak en zure voedingsmiddelen zoals citroen, ananas of sinaasappelsap.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING NIET GESCHIKT?
Professioneel tandenbleken is een veilige methode die geen schade veroorzaakt aan de tanden of het tandvlees. Het is echter niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar, zwangere vrouwen en mensen met een gevoelig gebit. Daarnaast moet professioneel tandenbleken na de behandeling met regelmatige tandverzorging worden gecombineerd om het resultaat langer te behouden.

 

 

× Kan ik je helpen?