Home

Vetreductie

Vetreductie

Vetreductie

Met onze vetreductie behandeling kun op een pijnloze en effectieve manier vet verliezen op een natuurlijke manier. Tijdens de behandeling wordt er plaatselijk vet vernietigd met warmte en ultrasone golven.

Bij aanvang van uw behandeling wordt de zone die u boekt opgemeten daarna neemt u plaats op onze behandelstoel en wordt er gel aangebracht op de zone die u heeft geboekt. Na het aanbrengen van de gel krijgt u het eerste behandelkopje hierbij worden de vetcellen opgewarmd tijdens dit kopje voelt u lichte warmte op de zone, nadat de zone is opgewarmd krijgt u het tweede kopje wat er voor zorgt dat de vetcellen worden vernietigd. Tijdens het tweede kopje wordt er gebruik gemaakt van ultrasone golven nadat de behandelaar klaar is met dit kopje krijgt u een derde kopje gratis bij uw behandeling wat er voor zorgt dat de huid verstrakt.

Nadat de behandelaar klaar is met de behandeling wordt u opnieuw opgemeten. U verliest direct na de behandeling tussen 1,5 en 6 cm per zone, per 3 behandelingen verliest u gemiddeld 10 cm per zone u heeft dus gelijk resultaat!

Het is erg belangrijk om na de behandeling dagelijks voor 7 dagen lang 2 liter water of thee zonder suiker te drinken dit zorgt ervoor dat alles netjes uit uw lichaam wordt afgevoerd. De behandeling is zeer geschikt voor iemand die wilt afvallen, je figuur corrigeren en zonder oefeningen vet wilt verliezen.

ZONES DIE GEBOEKT KUNNEN WORDEN:
– Onderkin
– Kaaklijn
– Jukbeenderen
– Wangen
– Hals
– Buik
– Lovehandles
– Rug
– Billen
– Benen
– Dijen
– Armen
– Kuiten

NAZORG:
– dagelijks 2 liter water of thee zonder suiker drinken voor minstens een week.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING NIET GESCHIKT?
– Indien u zwanger bent
– Chemotherapie ondergaat
– Diabetes (alleen na toestemming van uw arts)

 

 

× Kan ik je helpen?